Sellingerstraat 76a
9561 TC Ter Apel
Tel: (0599) 587 237
Fax: (0599) 587 048
Neem contact op

Levensverzekering in Ter Apel

Pensioenen

Of u nu zelfstandig ondernemer bent of werknemer in loondienst, u wilt zoveel mogelijk zekerheid over uw inkomen. Nu, maar ook in de toekomst. Financiële risico’s voor uzelf en uw gezin wilt u afdekken, maar ook wilt u tegelijkertijd vermogen opbouwen voor uw oude dag. Het Privé Pensioen of de Pensioengat Verzekering is de oplossing. Met deze complete en heldere beleggingsverzekeringen kunt u een flink lijfrentekapitaal opbouwen voor later, waardoor u wellicht eerder met werken kunt stoppen. Voor extra financiële zekerheid kunt u uzelf en uw gezin bovendien voor vrijwel elke vorm van risico verzekeren, zoals een arbeidsongeschiktheids- en naastendekking.

Uitvaartverzekering

Er komt een dag dat ons leven ophoudt. Om onze nabestaanden niet met de zorgen achter te laten wat de kosten van de uitvaart betreft sluit u een uitvaartverzekering. Des te eerder u begint des te lager zal de premie zijn.

Studiebeurs verzekering

Studeren is duur. De overheid saneert steeds meer en ook de studiebeurs heeft daar de laatste jaren onder te lijden gehad. Ook het collegegeld wordt steeds hoger. Om toch te zorgen dat uw kind straks de studie kan gaan doen die hij/zij wil is er de studiebeurs verzekering.