Sellingerstraat 76a
9561 TC Ter Apel
Tel: (0599) 587 237
Fax: (0599) 587 048
Neem contact op

Financieel adviseurs in Ter Apel

De financieel adviseurs van Parka Verzekeringen geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen en kredieten. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

Parka Verzekeringen

Parka Verzekeringen is opgericht in 1996. Wij hebben onze klanten voornamelijk in de noordelijke provinciën.
Onze filosofie ligt in het feit dat wij nog steeds de klant als koning hoog in het vaandel hebben staan.

Wij staan dagelijks voor u klaar om nieuwe en bestaande klanten te voorzien van kwaliteitsadvies. Door ons geautomatiseerd premie-vergelijkingsysteem kunnen wij onze klant de beste prijs/kwaliteit verhouding aanbieden als het gaat om bv. hypotheekoffertes en verzekeringspremies. Onze werkwijze kenmerkt zich door onafhankelijkheid en objectieve advisering.

Onafhankelijkheid

Wij werken samen met bijna alle gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers. We vergelijken voor onze relaties de verzekering- en hypotheek- aanbiedingen en geven hierover een advies.

Advisering doen wij in de 3 fasen adviesmethode. Tijdens ons kennismakingsgesprek stellen wij ons bedrijf voor en Informeren naar de stand van zaken van uw huidige verzekeringen. Daarna gaan wij naar kantoor om voor u een geheel vrijblijvend advies te maken die wij in het 2e gesprek, het Adviesgesprek, aan u presenteren. Pas na dit adviesgesprek is het aan u om te beslissen wat u doet met dit advies.

ontdek het zelf!

Hierbij stellen wij ons graag aan u voor:

Henk Bentum

Henk Bentum

Oprichter van Parka. Na 2 jaar voor RVS gewerkt te hebben heeft hij zijn eigen kantoor Parka Verzekeringen in 1996 uit het oogpunt van kwaliteit opgericht. Is erkend hypotheekadviseur

Carolien Bentum

Carolien Bentum

Medeoprichtster van Parka en echtgenote van Henk Verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de binnendienst.